You are here:

Ürün Kodu

BAĞIL YOĞUNLUK DENEY SETİ – ETZ – 0026

Bağıl Yoğunluk Deney Seti

Kohezyonsuz toprakların ve zeminlerin yoğunluğunun belirlenmesinde kullanılmakta olan ASTM standartlarında olan Bağıl Yoğunluk Deney Seti,  maksimum performans sağlayacaktır. Serbest boşaltım özelliği ile ince tanecikli topraklar için ideal performans sunacak, zemin şartlarına entegre edilerek yoğunluk tespitinin sağlanmasında etkisi olacaktır. Nem ve yoğunluk ilişkisi için darbe yönetimini iyi bir şekilde yerine getirecektir.

Bağıl Yoğunluk Deney Seti Temel Özellikleri

Yoğunluk oranının titreşimden kaynaklı olarak düşük olması durumunda zeminin kuru ağırlığın da test edilmesi gerekecektir. Bu işlemlerde ideal performansın sağlaması ve ağırlığının toprak parçacıklarının kohezyonsuz serbest boşaltım dengesinin de incelenmesi için özel tasarımdır. % 100 toprak parçacıklarının bulunduğu zemin şartlarına da uygun performans sağlamaktadır.

  • No 200 elekten kuru ağrılığını içeren toprak parçacıklarına uygundur.
  • Nemli ve yoğunluk sahibi topraklar için ideal performans sağlayabilir.
  • 75 mm 3 in elekten geçen kuru ağırlığı olan toprak yapısında kullanılabilir.
  • Düşük titreşim değerlerinin bulunduğu zeminlere özel dizayn edilmiştir.
  • ASTM standartlarına üstün performans ağlayacaktır.

Bağıl Yoğunluk Deney Seti Yüksek Performans

Bağıl Yoğunluk Deney Seti, iyi bir tanımlama için bütün materyallere sahip mukavemeti yüksek modeller arasında yer alır. Yüksek, düşük ve orta titreşim değerleri olan toprak tanecikleri için maksimum performans sunacaktır. Toprağın kohezyonsuz değerinin referans yoğunluğunun bulunması için bütün işlemlerin kısa zamanda tamamlanmasında etkili bir yöntemdir.

Test işlemlerini hızlı ve profesyonel bir şekilde tamamlaması aynı zamanda yoğunluk ilişkisinin darbe yöntemiyle ortaya çıkarılması için gerekli olan bütün performansı kısa zamanda sizlere sunmaktadır. Maksimum performans ve ideal deney yöntemleri için % 100 kuru ağırlığı olan toprak parçacıklarında bile istenilen sonuçların oluşturulmasını sağlayacak yeteneğe sahiptir.

Bağıl Yoğunluk Deney Seti Etkin Test Cihazları

Etkin test cihazları yüksek performans sunacak özel seçeneklerle darbe yönteminin maksimum seviyede tutulduğu Bağıl Yoğunluk Deney Seti, toprağın nem ve yoğunluk oranına göre ayarlama işlemi yapılmasını sağlayacaktır. Özel serbest boşaltım toprak biçimlerinde de geçerli bir kullanım sunacak olan yoğunluk deney kiti, zemin ve toprak koşullarına bağlı olarak kohezyonsuz ortamlarda da kullanılabilecektir.